Fredag!

I morgon gäller det!

Mimir kommer vara dunder pigg eftersom han står dagen innan och sen får kraftfoder! Men de är bara bra:D

Förra helgen var vi och köpte täcke, hönätt och sånt, tog även några ridbilder.
I dag ska vi åka och packa sadel, träns och annat i bilden, sen ska vi gå upp fyra i morgon för att åka till stallet och lasta och sen i väg. De är samling i Södertälje klockan sju på morgonen. Första starten är vid 10.

Mitt mål är att bli placerad 1,2,3. Man få se hur de går:D

fvvf

I söndags

Vi hörs!

Måndag

Hej!

I går steg jag upp tidigt för att kolla på när dom gjorde dräktighets undersökning på min förra medryttarhäst Lukka. Allt var bra där, som tur var!

Jag red inte Mimmi i går utan de fick pappa göra, de gick bra, de blev en skritt tur i skogen. Tog några extriör bilder, kommer lägga ut dom på bloggen men finns redan uppladade på www.mimirs.blogg.se;)

Ha de bra!

Fredag

Hej!

En vecka har redan gått, veckorna går så otroligt snabbt nu, var hos Mimir i går, de blev dressyr träning ocn några hopp på ett lågt hinder;) Han var erkligen grymt fin, sänkte sig själv i alla gångarter och fick sån där gungskritt;) Sen hoppade vi några gånger på ett hinder, han var väldigt osäker i anridningen, men över hindret var de inga problem, han verka tycka de var jätte kul!

Idag har pappa ridit honom, den enda dan i veckan han rider honom, hehe, annars rider jag honom resten.

I morgon åker jag till stallet igen, ska bli dressyr träning igen, får se om jag kan ta bilder, hoppas de.

Ha de bra!

Fredag

Hejsan;)

Veckan har varit bra, red lektion i tisdags, de gick bra! I onsdags var jag en sväng till hööks, kollade på täcken och transport skydd. De täcket jag skulle ha fanns inte:/ Så de blev inga transport skydd heller. Kollade även på ett par skitsnygga ridstövlar som jag ska köpa snart. De enda vi köpte var en fårskinspad, exsemluva och en vindjacka. Vi ska ta en sväng förbi agersta snart för att köpa vinteroverall, lädergrimma och sånt;).  Planerar att ta nya ridbilder snart!

RSS 2.0