Frötuna!

Frötuna var verkligen skit fint, de såg ut som en by, de kryllade av hus. Snyggast var nog träningsstallet där hingstarna står. Hälsade på Godi, Ofsi och prins. Alla killarna verkade ha ett väldigt bra temperament, lugna och tervliga. Jag kan lova att Godi har lika tjock man som han ser ut att ha.  Sen var vi och kollade på saluhästarna, blev kär i ett sto, men hon var tyvärr såld. De här stället är absolut värt att åka till! 

En vecka kvar!

Bloggen har strulat, om jag huvudtaget kommer in på bloggen går det inte sen att posta inlägget?:S Irriterande!!!

I allafall, i går fick Mimir nya skor, de var ungefär 7 veckor sen sist. han måste vara nyskodd till när lägret börjar som är om precis en vecka. Ska bli skit kul:D:D Första gången jag har med egen häst till ett läger. Allting kommer säkert gå jätte bra, han är så snäll Mimir. Sen på söndag är det hopptävling, har anmält oss till 20 och 50 centimeter. Jag har bara hoppat 50 centimeter en gång med honom, så man får se hur de går haha:)


Dom har sett tre vargar och en björn nära stallet där Mimir står, vargarna har dom bara sett några hundra meter från stallet, tyvärr går vargarna som en flock och kan lätt ta en vuxen häst. Gissa vad jag blev orolig när jag hörde det, Mimir åker in i stallet varje natt. De med björnen är ännu värre, de är inte ofta en björn är i stockholms området. Dom har sett den ca en halv mil till en mil ifrån stallet. Men en mil är inte mycket för en björn!

ggf
hg

Lördag!

Hejsan:)

Hoppas allt är bra med er. Idag har det inte hänt något spec, har inte varit hos Mímir:(. Men ska ditt i morgon. I morgon ska jag också följa med och lämna en häst till Frötuna gård. De ska bli skit kul. De är tydligen världens flottaste ställe. De har kristallkronor i taket i de stallet där hingstarna står. Hoppas också få se deras snygga hingstar, Godi, Ofsi och framför allt Prins från Wreta, som också är till salu!;P.

Den 26 Ocktober ska Mimir  och jag vara med i en hopptävling, bara 20 centimeter med ändå:P De är gården brevid där jag har Mímir som har den. De kommer hästar från alla gårdar runt omkring, de ska bli riktigt kul:P


Ha de bra!

Torsdag

Hejsan!

De gick väldigt bra på Distansritten, jag kom trea:D. Mimir sparang som en tok han är så duktig min lilla passpownie. Vi sprang banan som är 17 km lång på 44 minuter, de var väldigt hård träng så jag är jätte nöjd. Jag skulle kunnat driva eller rättare sagt hålla emot mindre;P  men jag ville inte göra honom helt död. Nästa gång ska vi vinna,haha!  som pris fick jah ett träns men har inte fått det än, men de kommer. Bilder kommer från distansritten.

Tisdag

Lektionen gick bra:), fick prova rida med extra tyglar. Han hade mycket lättare att hitta fyrtakt skritten.


Ha de så bra så länge!

RSS 2.0